Dit zagen we niet aankomen: Gert Verhulst krijgt heel verrassend nieuws te horen

door: PMN
Verhulstjes - Gert Verhulst - Viktor Verhulst
Afbeelding bron: Play4

Eind vorig jaar was er het nieuwe seizoen van ‘De Verhulstjes’. Dat was opnieuw een schot in de roos. Er kwamen vooral positieve commentaren uit zowel België als Nederland.

De Verhulstjes’ zijn heel populair geworden. Afgelopen seizoen waren ze op vakantie in hun villa in Saint-Tropez en trokken ze met een cruise naar het noorden.

Gert Verhulst woont met zijn vrouw Ellen Callebaut halftijds in Antwerpen en halftijds in Oostduinkerke. Gert heeft nu verrassend nieuws te horen gekregen. Hij kan ereburger worden van Koksijde.

Burgemeester Marc Vanden Bussche (LB) heeft aan de gemeenteraad gevraagd om het ereburgerschap van Gert goed te keuren. “Dit heeft alles te maken met respect en fierheid”, licht de burgemeester toe aan Het Laatste Nieuws.

“In hun realityreeks komt onze gemeente dikwijls in beeld. Ongetwijfeld trekt dat extra toeristen aan, maar we spelen onze bekende inwoners niet uit als attracties. We respecteren hun privacy en dat is de reden waarom ze zo graag naar hier komen.”

“In Koksijde vinden ze de rust en kunnen ze genieten. We schakelen hen niet in voor van alles en nog wat, behalve dan voor een titel zoals die van ereburger want dat verdient Verhulst.”

Maandag buigt de gemeenteraad zich over de kwestie. Momenteel telt Koksijde 28 ereburgers. Dat worden er allicht 29 want de burgemeester verwacht geen tegenkantingen van de gemeenteraad om Gert aan dat lijstje toe te voegen.