Eddy uit ‘Don’t Worry, Be Happy’ uit huurwoning gezet

door: PMN
Don't Worry, Be Happy - Eddy Peirsman
Afbeelding bron: Play4

Binnenkort is het zover. Dan start het nieuwe seizoen van ‘Don’t Worry, Be Happy’. Je kan het vanaf dinsdag bekijken vanaf dinsdag 16 april. 

De voorbije seizoenen in ‘Don’t Worry, Be Happy’ konden we ook Eddy Peirsman volgen. Hij staat ook wel bekend als Eddy van de Davidsons. Eddy heeft een samengesteld gezin met elf kinderen.

Hij voedt de elf kinderen alleen op. Vier jaar geleden overleed mama Els aan kanker. Ze overleed op 49-jarige leeftijd.

“In juli is ze vier jaar dood”, licht Eddy toe in Het Nieuwsblad. “Ik mis haar nog elke dag. Nee, een nieuwe partner zegt me niets. Ik had met haar het grote lot gewonnen.”
 

Eddy wordt in september uit zijn huurwoning gezet

Eddy heeft overigens geen goed nieuws. Op 1 september wordt hij uit zijn huurwoning gezet. De zoon van de eigenaar gaat er wonen.

“Nu betaal ik 1.400 euro per maand, maar omdat ik in schuldbemiddeling zit – nog vier jaar – mag ik daarna maar tot 1.000 euro gaan", verduidelijkt Eddy. “Ik ben al veel huizen gaan bekijken, maar ze geven doorgaans voorrang aan gezinnen met twee inkomens.”

Zo wordt het voor Eddy geen makkelijke zoektocht naar een nieuwe woonst. Hij beseft dat hij best de immowebsites in het het oog houdt. “Maar een hele dag het internet afschuimen, daar ben ik niet goed in”, besluit hij.