Een belangrijke waarschuwing voor 'Big Brother'-kijkers: 'Zo moet je stemmen'

door: LHX
Jason in 'Big Brother'
Afbeelding bron: GoPlay

In 'Big Brother' is de finaleweek ingezet. Op de valreep moest Lindsey het huis nog verlaten, waardoor nu alleen nog Charlotte, Jolien, Bart en Jason nog over zijn.

De finale van 'Big Brother' wordt zoals gewoonlijk met drie personen gespeeld. Dat betekent dat er vóór die laatste dag nog één persoon moet afvallen. 

Eén ding lijkt daarbij nu al duidelijk te zijn: het zullen alvast niet Bart of Jason worden. Zij zijn momenteel immers veruit het populairst bij de kijker.

Toch wordt er op sociale media gewaarschuwd dat je stemgedrag nog een verschil kan maken. Er zijn namelijk heel wat kijkers die graag zouden willen dat Charlotte vertrekt. Daarom zijn ze van plan om op Jolien te stemmen, omdat ze er al van uitgaan dat Bart en Jason tóch doorgaan.

"Als iedereen op Jolien gaat stemmen omdat ze denken dat Bart en Jason toch doorgaan, kan dat nog wel eens verrassend uitpakken", klinkt het. "Dus stem gewoon op je favoriet, dan komt het vanzelf goed. Ga niet proberen tactisch te stemmen, want dan gaat dat niet lukken."