Een bijzonder moeilijk moment voor Ellen Callebout in 'De Verhulstjes': "Ga ik niet kunnen aanzien"

door: LHX
Ellen Callebout en Gert Verhulst in 'De Verhulstjes'
Afbeelding bron: GoPlay

In oktober vorig jaar moest de familie Verhulst afscheid nemen van hun hond Marcel. Vooral voor Ellen Callebout was het een zware klap.

Het ging al een tijdje niet goed met Marcel. Toch kwam zijn overlijden bijzonder hard aan bij Ellen Callebout. Enkele maanden na zijn dood vertelde Gert Verhulst nog dat zijn vrouw echt hartepijn had door het afscheid.

Die hartepijn zal vanavond ongetwijfeld weer even opwakkeren. Het is immers de laatste keer dat Marcel in 'De Verhulstjes' te zien zal zijn.

Op Instagram deelt Ellen alvast een prachtige foto van haar en haar viervoeter. "Dankbaar voor deze mooie herinneringen", schrijft ze erbij.

Van haar volgers krijgt ze ontzettend veel steun. "Afscheid nemen in schoonheid. Marcel heeft dat dubbel en dik verdiend", klinkt het onder andere in de reacties. "Niets dan liefde."

Helaas zijn er ook kijkers voor wie de beelden te confronterend zullen zijn om te bekijken. "Dat ga ik niet kunnen aanzien", wordt er geschreven. "Dan ga ik niet kijken vanavond. Te moeilijk."

Download nu de gratis app van Redactie24