Een scherpe sneer in 'Big Brother': Charlotte zegt eindelijk waar het op staat tegen Rob en Jacqueline

door: LHX
Big Brother 2023 - Charlotte
Afbeelding bron: GoPlay

Deze week zijn Jason, Rob en Jacqueline genomineerd in 'Big Brother'. Het lijkt er sterk op dat een van die laatste twee het huis zal moeten verlaten.

Massaal veel kijkers van 'Big Brother' zijn Rob en Jacqueline beu. Ze zijn wat ouder dan de rest van de groep, en er is sprake van een heuse generatiekloof. Vooral Rob lijkt het niet bepaald naar zijn zin te hebben.

Ook de medebewoners beginnen zich duidelijk aan hen te storen. Dat blijkt ook wanneer ze weer eens plezier aan het maken zijn en Rob en Jacqueline klagen dat ze te luid zijn. "Je bent toch niet naar 'Big Brother' gekomen om continu stil te zijn en te zagen", reageert Charlotte. "Wij zijn hier toch om plezier te maken?"

"Goed gezegd, Charlotte", klinkt het bij de kijkers op sociale media. "Ze heeft gelijk, ze zagen alleen maar de laatste tijd."

"Het was juist zo leuk om te kijken, de bewoners die zingen en plezier maken", wordt er ook geschreven. "Dat ze naar huis gaan, die zagemensen, want amai... ze verzieken daar de hele boel!"

Download nu de gratis app van Redactie24