Een variant op 'De Mol?' Jani Kazaltzis gaat opvallend nieuw programma presenteren

door: LHX
Jani Kazaltzis Tussen 4 buren
Afbeelding bron: Play4

Op Streamz is er deze zomer een bijzonder nieuw realityprogramma te zien. De presentatoren van dienst zijn Jani Kazaltzis en de Nederlandse Gwen van Poorten.

"Wij mogen het eindelijk zeggen!", klinkt het op de Instagram van Jani Kazaltzis. "Afgelopen maanden waren we met een hele hoop leuke mensen in Thailand om 'Fboy Island' op te nemen. We kunnen niet wachten tot jullie het kunnen zien!"

'Fboy Island' heeft wel wat weg van 'De Mol'. De kijkers zullen samen kunnen speuren naar 'red flags' en zo de 'fboys', of 'fuck boys', proberen te ontmaskeren.

Drie vrouwen uit België en Nederland hopen de liefde van hun leven te vinden, maar niet iedereen heeft het goed met hen voor. Er zijn een aantal mannen (de 'nice guys') die oprecht op zoek zijn naar de liefde, maar de overige mannen (de 'fboys') willen enkel het spel winnen om met de geldprijs naar huis te gaan.

Jani Kazaltzis vindt het alvast een spannend concept. "Ik vond het echt een ongelooflijk psychologisch experiment", zegt hij tegen Het Laatste Nieuws. "Superfascinerend."