Een verrassing van formaat voor Gert Verhulst in 'James De Musical': James Cooke spoort zijn eerste liefje op

door: LHX
Gert Verhulst
Afbeelding bron: Play4

Vanavond ontvangt James Cooke zijn laatste gast in 'James De Musical': zijn goede vriend Gert Verhulst. Ze hebben het onder andere over zijn eerste liefde, de Franse Karine.

Als kind ging Gert Verhulst al in Frankrijk op vakantie. Het was daar dat hij Karine leerde kennen. Ze gingen uiteindelijk samenwonen in België, maar dat liep niet goed af, omdat Gert zo hard bezig was met zijn carrière.

"Ze zat thuis gewoon op mij te wachten", vertelt hij. "Ze had niet veel om handen en sprak de taal niet. Uiteindelijk werd dat een grote stressboel en ik kon dat niet aan."

De twee hebben elkaar al 35 jaar niet gezien, maar speciaal voor het programma heeft het team van James Cooke maandenlang naar haar gezocht, en haar uiteindelijk gevonden. Ze kan niet bij de opnames aanwezig zijn, maar heeft wel een videoboodschap voor Gert ingesproken. 

"Ik heb gezien dat je nog steeds in de showbizz werkt en dat je met Ellen getrouwd bent", zegt ze. "Ik wens je een lange carrière, veel geluk voor jou en je familie. Au revoir et bisous."