Eindelijk! Begindatum 'Slimste Mens' bekend, en er is meer nieuws

door: LHX
Erik Van Looy in 'De Allerslimste Mens Ter Wereld'
Afbeelding bron: Play4

Zoals elk jaar kunnen we ook dit najaar weer een nieuw seizoen van 'De Slimste Mens Ter Wereld' verwachten. Nu weten we eindelijk wanneer precies.

"Als ik op straat word aangesproken, hebben de mensen doorgaans twee vragen", vertelt Erik Van Looy aan Het Laatste Nieuws. "De eerste is: 'Wanneer begint 'De Slimste Mens'? En de tweede: 'Hoe gaat de trailer eruitzien?'"

Voor alle nieuwsgierigen is er eindelijk een antwoord: het nieuwe seizoen start op 16 oktober. En de trailer? Die is opnieuw erg indrukwekkend.

De voorbije dagen zaaide Play4 al heel wat verwarring over wie het nieuwe seizoen zou presenteren. De zender loste een filmpje waarin te zien was hoe Erik stikte in een radijsje. Vervolgens maakten zowel Ella Leyers als Jeroom bekend dat zij dit jaar de quiz zouden presenteren.

Daar blijkt nu dan toch niets van aan te zijn. In de trailer is namelijk te zien hoe de 'Slimste Mens'-juryleden elkaar in de haren vliegen in de strijd om het presentatorschap, maar hoe Erik even later dan toch op miraculeuze wijze ontsnapt aan de dood. De kijkers van 'De Slimste Mens Ter Wereld' zijn met andere woorden nog niet van hem af!