Eindelijk duidelijkheid voor 'Big Brother'-fans: Om deze reden zijn Sercan en Vera uit elkaar

door: LHX
Sercan en Vera
Afbeelding bron: GoPlay

Na haar korte relatie met medebewoner Dimitri vond 'Big Brother'-deelneemster Vera de liefde bij Sercan, die in de eerste aflevering afviel. De twee zijn intussen echter weer uit elkaar.

Sinds Vera en Sercan alle foto's van elkaar op Instagram verwijderden, gingen er al heel wat geruchten rond. In zijn Instagramverhaal bevestigt Sercan nu ook hun breuk.

Hij laat weten dat hij en Vera uit elkaar zijn, en dat hij zeker weet dat ze niet meer samen zullen komen. Hij wijt het einde van hun relatie aan de grote afstand tussen hen twee en hun drukke werkschema.

"Ik miste de kleine dingen in mijn relatie en die waren onmogelijk door de afstand tussen ons", schrijft hij. "En op het moment dat we eindelijk veel tijd samen konden spenderen, leek het alsof ik haar pas echt leerde kennen en werd het duidelijk dat er helemaal geen match is."

"Er is zeker iemand die haar kan bieden wat zij verlangt, maar dat zal ik nooit zijn, net zoals zij ook niet die persoon zal zijn voor mij", klinkt het duidelijk. "We zijn veel te verschillend."

Sercan
Afbeelding bron: Instagram @sercsev