Ella Leyers zaait verwarring met aankondiging die niemand zag aankomen

door: LHX
Afbeelding bron: De Slimste Mens Ter Wereld

Het nieuwe seizoen van 'De Slimste Mens Ter Wereld' zit eraan te komen. Het programma wordt al jaren door Erik Van Looy gepresenteerd, maar hoe zit het eigenlijk dit jaar?

Afgelopen zondag verspreidde Play4 een opvallende boodschap. We kregen een filmpje te zien waarin Erik Van Looy zich verstikte in een radijsje. "'t Is gebeurd... Een nieuw seizoen van 'De Slimste Mens Ter Wereld' zonder Erik?", schreef de zender erbij.

Ook Ella Leyers zaait verwarring. Zij deelt een foto van zichzelf, met een 'Slimste Mens'-sleutel in haar handen. "Breaking: naast 'De ideale wereld' ga ik voortaan ook 'De Slimste Mens' presenteren! Woensdag meer nieuws", schrijft ze erbij.

"Niet te doen!", reageren haar volgers. "Dat stond in de sterren geschreven!" Er zijn ook enkele minder enthousiaste reacties. "Ik wil je niet afbreken, maar dat kan enkel Erik." "Ik vrees dat dit niet meer hetzelfde programma zal zijn."

Het ziet er echter naar uit dat de fans van Erik niets te vrezen hebben: het lijkt erop dat dit slechts een promostunt is van Play4. Jeroom, die net als Ella gewoonlijk in de jury van de quiz zetelt, doet immers een soortgelijke aankondiging.

"Erik zijn vervaldatum is eindelijk bereikt. Ik word dus de nieuwe presentator van 'De Slimste Mens!' Woensdag meer nieuws...", klinkt het bij hem. Wat er ook gaande is, het is alvast duidelijk dat we tot woensdag moeten wachten op opheldering...