Ellen Callebout doet opvallende onthulling over Gert Verhulst

door: LHX
Ellen Callebout en Gert Verhulst in 'De Verhulstjes'
Afbeelding bron: GoPlay

Gert Verhulst heeft in zijn carrière al flink wat verdient, maar toch blijft hij hard werken. Zo is er momenteel zijn dagelijkse talkshow 'De tafel van Gert'.

Gert Verhulst werkt absoluut niet tegen zijn zin, integendeel. Hij heeft tegenwoordig de luxe om enkel te doen wat hij graag doet. 

Stoppen met werken is volgens zijn vrouw Ellen Callebout geen optie. "Dan is hij niet meer relevant en ik denk dat dat voor hem wel belangrijk is", zegt ze in de podcast 'Frietcast'. "Ik vind het ook wel een goed idee dat hij altijd iets blijft doen, want ik zie dat hij het goed doet."

Als het gezin lange tijd op vakantie is, merkt ze dat Gert op den duur rusteloos wordt. "Dan voel ik dat hij het nodig heeft om weer te beginnen werken."

"Gert heeft heel weinig hobby's", onthult ze. Dus als hij vier weken in verlof is, slaat de verveling toe. Hij sport wel wat, maar dat is tegen zijn zin. Hij doet op zijn gemak wat kruiswoordraadsels en gaat eens iets eten of drinken, maar daar stopt het. Dus als hij vier weken niets te doen heeft, voelt hij zich nutteloos."