Ellen Callebout eerlijk over kinderen Gert Verhulst: "Begint zwaar te wegen voor Viktor en Marie"

door: COS
Viktor, Marie en Gert Verhulst en Ellen Callebout
Afbeelding bron: Instagram @deverhulstjes

Op Play4 kunnen we sinds deze week weer terecht voor de avonturen van Gert Verhulst en zijn gezin. 'De Verhulstjes' is al toe aan een derde seizoen.

In het derde seizoen van 'De Verhulstjes' zien we Gert Verhulst en zijn gezin ook aan het werk. Dat was in de afgelopen twee seizoenen anders: ze gingen op gezinsvakantie in het tweede en moesten het eerste seizoen zoals iedereen noodgedwongen in lockdown doorbrengen.

"De coronacrisis begint wel zwaar te wegen voor Vik en Marie", weet Ellen Callebout, de plusmoeder van Viktor Verhulst en Marie Verhulst. "Zonde dat ze amper kunnen werken. Vik staat te popelen om te dj'en en Marie kan niet wachten om de Samson & Gert-afscheidsshows te hervatten in maart."

Ook voor Gert was het de afgelopen twee jaar lastig dat er maar geen einde kon komen aan 'Samson & Gert'. "De laatste show op 16 april zal een bijzonder emotioneel moment worden, er zullen traantjes vloeien." Het is niet zo dat hij spijt zal hebben, hij wil volgens Ellen niet liever dan Marie de fakkel definitief doorgeven.

Blijf op de hoogte van de Verhulstjes met de gratis app van Redactie24