Ellen Callebout erg ongerust over hond Leo: Ze doet opvallend voorstel

door: LHX
De Verhulstjes - Marie, Ellen, Gert en Viktor
Afbeelding bron: Play4

Vanaf zondag 5 november is er een nieuw seizoen van 'De Verhulstjes' te zien op Play4. Het gezin van Gert Verhulst trekt daarin opnieuw naar Saint-Tropez.

In een preview van het nieuwe seizoen van 'De Verhulstjes' is te zien dat Ellen Callebout zich grote zorgen maakt over haar hond Leo. Een jaar geleden overleed immers Marcel, de andere hond van de familie.

Voor Ellen was dat verlies een enorme klap, maar ook Leo lijkt het nog steeds niet verwerkt te hebben. Ellen vreest dat Leo hij is nu hij geen andere honden om zich heen heeft. Ze stelt dan ook voor om een tweede hondje in huis te nemen.

Gert Verhulst is echter sceptisch. Leo is immers al erg oud, hij heeft waarschijnlijk niet lang meer te leven. "Dan kan dat hondje ook verdrietig zijn als Leo doodgaat", klaagt hij. "Jij maakt een ketting van verdriet."

"Zo'n nieuwe hond is vreugde, maar vroeg of laat laat hij ook het leven. En als die te hard aan Leo gehecht is, wordt die depressief. Dan pak je er weer een andere bij, en zo blijf je aan de gang."