Ellen Callebout niet akkoord met wat haar man Gert Verhulst doet: “Gezicht spreekt boekdelen”

door: PMN
Ellen en Gert in 'De Verhulstjes'
Afbeelding bron: Play4

Elke zondagavond zijn er ‘De Verhulstjes’. Je kan het bekijken op Play4. De familie is aan boord van een cruiseschip.

Elke zondagavond zijn heel wat kijkers in de ban van ‘De Verhulstjes’. Met hen aan boord verveel je je nooit.

Gert Verhulst wilde zich graag wat jonger voelen. Hij vond het een goed idee om te gaan bewegen zoals Amerikaans president Joe Biden dat doet.

De familie Verhulst is aan boord van een luxueus cruiseschip dat richting het noorden trekt. De Verhulstjes genieten van de trip en de bijhorende activiteiten.

Plots kwam Gert op het idee om zich te laten inspireren door Amerikaans president Joe Biden. Alleen was Gert zijn echtgenote Ellen Callebout daar totaal niet enthousiast over.

Een fan merkt op: “Haar gezicht spreekt boekdelen. Ellen bracht haar mening duidelijk naar voren en noemde het idee "zo fake, liefje".

Er zijn wel heel veel kijkers die er hartelijk om konden lachen. "Het zal Gert wel een mentale boost hebben gegeven, maar het was echt geen fraai gezicht. Niettemin was het genieten geblazen", aldus een tevreden kijker.

De Verhulstjes’ is voor heel wat mensen heel ontspannend om te kijken op zondagavond. De hilariteit waar de familie voor zorgt valt wel in de smaak. Kijkers kijken dan ook reikhalzend uit naar de volgende aflevering.