Ellen Callebout is niet mals voor Gert Verhulst

door: LHX
Ellen Callebout en Gert Verhulst
Afbeelding bron: GoPlay

De familie Verhulst is ontzettend hecht. Toch steken ze maar al te graag de draak met elkaar.

Marie Verhulst, Viktor Verhulst en Ellen Callebout zien Gert Verhulst doodgraag. Dat betekent echter niet dat ze hem perfect vinden, integendeel.

"Wij hebben onderling al vaak besproken dat je vaak pijntjes hebt, en eigenlijk ook dat je een beetje oud aan het worden bent", klaagt Marie tegen Gert in een nieuw filmpje. "Je klaagt ook over alles."

Viktor en Marie zijn zich ervan bewust dat ze Gert meestal in goede doen zien. "Maar ik zie hem 's morgens hij opstaat", klinkt het bij Ellen. "Dan heeft hij overal pijn."

Gert klaagt soms zelfs over haarpijn. "Dat versta ik niet", reageert Viktor. "Ik kan me voorstellen dat mensen met lang haar of dreadlocks haarpijn hebben, maar niet iemand die bijna kaal is."

Ellen vindt bovendien dat Gert nogal kleinzerig is. "Ik denk dat hij een beetje overdrijft voor de aandacht."

"Nu heeft hij een nieuw pijntje, aan zijn stuit. Omdat hij zoveel is afgevallen, heeft hij geen vet meer aan zijn gat en zit hij op zijn bot. Dus iedere keer als hij gaat zitten, zegt hij 'auw'."

"We zijn trots op jou, liefje", redt Ellen de situatie voor het allemaal te negatief wordt. En we zien je heel graag, ondanks je pijntjes."