Enorme tegenslag voor Naomi Timmerman uit 'Big Brother' : "Wat is dit?!"

door: LHX
Naomi Timmerman
Afbeelding bron: Instagram @naomitimmerman_

Naomi Timmerman nam vorig jaar deel aan 'Big Brother'. Sindsdien houdt ze haar Instagramvolgers op de hoogte van haar leven, maar de afgelopen tijd is ze even afwezig geweest.

"Hallo, ik ben hier weer. Je hebt me waarschijnlijk totaal niet gemist", begint Naomi Timmerman een boodschap in haar Instagramverhaal. "Ik ben even op retreat geweest aan de andere kant van de wereld. Zon, zee, strand, wat yoga, wat ademhalingsoefeningen, meditatie... Het was echt heel leuk."

Ze is op vakantie erg gebruind, en keek er dan ook ontzettend naar uit om iedereen jaloers te maken met haar kleurtje. Dat was echter buiten een paar flinke tegenslagen gerekend.

"Ten eerste, zie die lip", toont ze. "Gisteren was ik van een blikje aan het drinken en mijn lip hing er gewoon aan vast. Zo erg is het."

"Niet alleen zie ik eruit alsof ik een spraytan-probleem heb of zo, maar ik heb het ook fucking koud", voegt ze er nog aan toe. "Ik kom van bijna 40 graden." Het mag duidelijk zijn: de terugkeer naar de realiteit verloopt voor haar niet van een leien dakje...

Naomi Timmerman
Afbeelding bron: Instagram @naomitimmerman_
Naomi Timmerman
Afbeelding bron: Instagram @naomitimmerman_