Er is heel goed nieuws voor alle fans van 'De Verhulstjes'

door: COS
De Verhulstjes - Marie, Ellen, Gert en Viktor
Afbeelding bron: Play4

Sinds het begin van 2021 gunnen Gert Verhulst en zijn gezin ons een blik in hun leven. Dat doen ze straks al voor de vijfde keer.

De afgelopen maanden werden Gert Verhulst, Ellen Callebout, Viktor Verhulst en Marie Verhulst opnieuw door een cameraploeg gevolgd tijdens hun dagelijkse en niet zo dagelijkse levens. Het resultaat komt eraan.

Op sociale media kregen we al een heleboel previews te zien. Vandaag laat zender Play4 weten dat 'De Verhulstjes' vanaf zondag 5 november terug op het scherm te zien zal zijn.

In het vijfde seizoen gooit de familie Verhulst het roer om en gaat uitrusten in hun tweede thuis in Saint-Tropez, kamperen in de Ardèche … en gaat op cruise door Scandinavië.

Tijdens de cruise van zeven dagen trekken ze van Kiel over Kopenhagen tot Flåm. Wie de boot en alle avonturen van het viertal niet wil missen, kan vanaf 5 november afstemmen op Play4 en GoPlay. 

Melancholische pater familias

In de eerste aflevering wil Gert maar wat graag jeugdherinneringen ophalen op de camping in de Ardèche waar hij vroeger als kind zijn jaarlijkse vakantie doorbracht met zijn ouders: Camping International. Gert neemt zijn gezin mee en ontpopt zich tot de ideale reisleider en campinggids.

Op de camping zelf lijkt na al die jaren vooral nog niet zo bijster veel veranderd, en dat heeft melancholische gevolgen voor de pater familias. Marie, Ellen en Vik varen mee op Gerts nostalgische trip. Aan activiteiten op de camping is er alvast geen gebrek.