Er moet Grace iets van het hart tegenover medebewoner 'Big Brother': "Ik voel me er heel slecht bij"

door: COS
Grace in 'Big Brother'
Afbeelding bron: GoPlay

Zaterdag moest alweer een bewoner het 'Big Brother'-huis verlaten. Julio en Nawel mochten blijven, voor Eveline kwam er al een einde aan het avontuur.

Dat er drie bewoners op het nominatiebord stonden, deed de 'Big Brother'-bewoners enigszins schrikken. Dat Julio erop stond, was voor Grace heel pijnlijk. Ze had immers op hem gestemd. Ze vindt dat ze dat moet opbiechten aan Julio.

"Ik zit er heel erg mee dat ik op jou gestemd heb", zegt Grace in de sauna aan Julio. "Ik wou niet op je stemmen. Ik heb dat ook tegen Big Brother gezegd. Ik moest zelfs met de psycholoog gaan praten. Ik voel me er heel slecht bij."

Grace had niet gedacht dat Julio zoveel stemmen zou krijgen. "Dus ik stem nu op Julio om een stem weg te gooien", dacht ze. "Ik dacht dat niemand op je zou stemmen. Toen ik je foto zag, voelde ik me gelijk rot, want ik wil jou echt niet weg hebben. Het voelde zelfs alsof ik je verraden had."

Grace is blij dat ze het aan Julio heeft verteld. Julio is blij met haar eerlijkheid en neemt haar niets kwalijk. "Ik ben heel blij dat je er bent en hoop dat we samen heel ver raken", besluit Grace nog. 

Mis niets van Big Brother 2022 dankzij onze Facebookpagina