Er moet Lotte Vanwezemael nog wat van het hart tegenover danspartner Frank na 'Dancing With The Stars'-exit

door: COS
Lotte Vanwezemael in Dancing with the Stars
Afbeelding bron: Play4

In de halve finale van 'Dancing With The Stars' was het Lotte Vanwezemael die de wedstrijd moest verlaten. Ze had komende week eigenlijk niet kunnen dansen, want er werd een breuk in haar voet vastgesteld.

Lotte Vanwezemael heeft enorm genoten van haar tijd bij 'Dancing With The Stars'. Ze mag dan wel niet gewonnen hebben, een vriend voor het leven heeft ze er wel bij: danspartner Frank. Aan hem wil ze via een pakkend bericht op Instagram graag nog wat kwijt.

Lieve Frankie, er zijn wel honderd-en-een dingen die ik tegen je wil zeggen, maar het allerbelangrijkste: dankjewel. Dankjewel om een paar maanden geleden uit een cadeautje te springen als een Ken-pop. Mijn verraste, enthousiaste blik zei waarschijnlijk genoeg", schrijft Lotte.

"Dankjewel om naar me te luisteren, je steun en er voor me te zijn. Je bent niet alleen mijn vriend op de vloer, maar vooral daarnaast. Dankjewel om me te leren mijn grenzen aan te geven, maar me ook te blijven motiveren om door te zetten. Anders hadden we hier niet gestaan", merkt Lotte op.

"Dankjewel om samen met mij dit avontuur aan te gaan. Ik had het met niemand anders willen of kunnen doen. Je hebt me doen groeien als persoon, zowel op als naast de dansvloer. Je hebt me gezien voor wie ik ben. Je hebt me geaccepteerd voor wie ik ben. Dankjewel om jou te zijn. Ik ben trots op jou. Ik ben trots op ons", aldus Lotte.