Er moet Nawel na 'Big Brother' nog wat van het hart over Nouchine

door: COS
Nouchine en Nawel in 'Big Brother'
Afbeelding bron: GoPlay

'Big Brother' leverde alleen voor Salar een geldprijs op. De andere bewoners mochten ook wat mee naar huis nemen: vriendschappen voor het leven.

Een van de mooie vriendschappen in het 'Big Brother'-huis was die van Nawel en Nouchine, ofwel 'Nouchel'. Op Instagram vertelt Nawel hoe dankbaar ze is voor de vriendschap van Nouchine.

"Dank je om mijn leukste momenten in het BB-huis compleet te maken, dank je om mij altijd te doen lachen, dank je voor alle knuffels, dank je om me te troosten als ik het moeilijk had, dank je voor alle zang- & danssessies, (niet) bedankt om mij dagelijks te vergassen met je boeren en scheten. Ik dacht ik zet het er toch maar effe bij."

"Dank je om mij nooit te nomineren. Maar vooral dank je om mijn BFF te zijn in het huis. En ik weet zeker dat het beste nog moet komen", besluit Nawel. Nouchine reageert meteen op het mooie bericht van haar bestie

"Zoveel liefde dat ik voel voor jou, onbeschrijfelijk. 'Big Brother' gaf mij de mooiste prijs en dat ben jij! Zonder jou was mijn avontuur niet zo prachtig & uniek geweest! Dankjewel allerliefste vriendinnetje voor alles maar vooral om jou te zijn. Ik hou van je, nog voor heel lang dus hou je al maar vast!"