Erik Van Looy doet verrassende uitspraak over zijn relatie

door: LHX
Erik Van Looy
Afbeelding bron: GoPlay

In oktober verraste Erik Van Looy vriend en vijand door plots samen met topmodel Anouck Lepère op de rode loper van 'Les misérables' te verschijnen. Hoe zit het nu eigenlijk echt tussen hen?

Erik Van Looy en Anouck Lepère waren al eens samen gespot, op het concert van Dimitri Vegas en Like Mike in het Sportpaleis. Toen hij er op de rode loper naar gevraagd werd, antwoordde hij echter dat Anouck gewoon een goede vriendin was.

Enkele weken later, tijdens 'De Slimste Mens Ter Wereld', ontfutselde jurylid Soundos El Ahmadi iets meer informatie. Erik gaf uiteindelijk toe dat hij verliefd was, en dat hij een prille relatie had.

Aangezien hij dat op televisie durfde toe te geven, wordt er dus algemeen van uitgegaan dat zijn vrijgezellenleven voorbij is. In een interview met Het Laatste Nieuws doet hij echter een verrassende uitspraak.

"Ik praat daar niet over en al zeker niet in concrete bewoordingen", zegt hij. Hij heeft namelijk geen zin om in het groot op de cover van een of ander tijdschrift te staan. 

"Laat ons zeggen dat de huidige situatie complex is. En dat de dingen niet altijd zijn wat ze lijken", klinkt het. 

"Soms ben je al maanden samen met iemand voor de pers erachter komt, maar soms is het ook alweer gedaan voor iemand het goed en wel in de gaten heeft", weet hij. 

Eén ding is zeker: het vrijgezellenleven is niets voor Erik. Sterker nog: hij vindt het leven zonder vrouw niet leuk. "Het is allemaal zoveel mooier, zoveel interessanter als je het met iemand kan delen", vindt hij. "Ik kan niet single en gelukkig zijn."