Erik Van Looy komt met verrassende uitspraak over carrière: "Altijd al grootste droom geweest"

door: STG
Erik Van Looy
Afbeelding bron: GoPlay

Er is deze week al heel wat te doen geweest rond de start van 'De Slimste Mens Ter Wereld'. Het nieuwe seizoen start vanaf 16 oktober, maar of ook Erik Van Looy de nieuwe afleveringen zou presenteren, was even twijfelachtig;

Kijkers van 'De Slimste Mens' hebben er even op moeten wachten, maar gisteren was het dan eindelijk zover. Erik Van Looy liet de trailer van het nieuwe seizoen op ons los. De voorbije dagen werd er even twijfel gezaaid over zijn rol als presentator, maar die blijkt achteraf ongegrond.

Bij de opnames van de trailer komt een prachtig staaltje acteerwerk kijken. In Het Laatste Nieuws komt de presentator dan ook met een opvallend nieuwtje voor zijn carrière.

"Het is nooit in me opgekomen die clip zelf te regisseren”, begint Erik zijn verhaal. Als het van hem afhangt, mag er gerust meer acteerwerk op zijn pad komen. "Met het gevaar om arrogant te klinken, maar ik droom van een hoofdrol in een film”, verklapt de ‘De Slimste Mens’-presentator.

Erik heeft zelfs al een idee over zijn eerste rol. “Een komedie, waar ik pruik en snor kan opzetten om iemand helemaal anders te worden. Ik meen dat, ja", besluit hij.