Erik Van Looy sprakeloos na emotioneel moment in 'De Slimste Mens'

door: STG
Erik Van Looy
Afbeelding bron: GoPlay

Het nieuwe seizoen van 'De Slimste Mens' is volop aan de gang bij Play4. Gisteren zagen we een bijzonder emotioneel moment op televisie.

Erik Van Looy weet ook dit seizoen weer de verwachtingen in 'De Slimste Mens' te overtreffen. Ook dit jaar zorgt de presentator weer voor een topaffiche om u tegen te zeggen.

Zo slaagde hij erin om Alex Agnew te overtuigen, die nu al het nieuwe seizoen regeert in het voorlopige klassement. Met acht deelnames en twee overwinningen staat de komiek helemaal bovenaan, gevolgd door Fien Germijns en regisseur Robin Pront.

Al was het wel radiopresentator Manu Van Acker die voor een bijzonder emotioneel moment zorgde bij Erik Van Looy. “Ik ben niet kwaad op mezelf, maar kan heel slecht tegen mijn verlies en ben dan ook diep, diep teleurgesteld. Ik ga bijna beginnen huilen", klonk het aan de kant van Manu Van Acker.

Een uitspraak die voor grote verbazing zorgt bij Erik Van Looy. “Na 700 kandidaten ben jij de eerste die daar zo voor durft uit te komen", klonk het bijna sprakeloos.