'Erik Van Looy steekt nieuwe liefde niet langer onder stoelen of banken'

door: STG
Erik Van Looy
Afbeelding bron: GoPlay

Dat Erik Van Looy altijd karig is geweest met informatie over zijn liefdesleven is al langer geweten. De geruchten dat de presentator opnieuw verliefd zou zijn steken de kop op. 

Erik Van Looy onthulde vorig seizoen in 'De Allerslimste Mens' op een subtiele manier dat hij niet meer samen was met zijn vriendin Ingrid. Ze vormden zo'n vijf jaar een koppel.

Hoewel Erik nooit veel informatie deelt over zijn liefdesleven, lijken sommige bronnen meer te weten. Volgens MenStyle, een online magazine, zou hij zelfs al een nieuwe vriendin hebben.

"Ze steken hun liefde voor elkaar in het openbaar niet onder stoelen of banken”, klinkt het. “Ze waren samen op het feestje voor de dertigste verjaardag van Lize Feryn en ze zouden samen net een vakantie in Gran Canaria achter de rug hebben.”

Sarah Van der Meiren zou de gelukkige zijn, een kunstenares en model die eerder al een relatie had met Axel Daeseleire. Naast Menstyle deelt ook P-magazinedatzelfde nieuws.

De nieuwe vlam van Erik was al eens de P-babe van de maand. Zelf hebben de twee de relatie nog niet bevestigd. Naar verluidt zouden de twee al vaker samen gespot in Antwerpen. De relatie is nog niet officieel bevestigd.