Fabrizio Tzinaridis geschokt door pijnlijke uitspraak in 'De Bachelor': "Eerste die haar benen opendoet, haalt finale?"

door: COS
Fabrizio Tzinaridis
Afbeelding bron: Play4

Fabrizio Tzinaridis en zijn overgebleven vier dames ruilen woensdag 13 april Griekenland in voor België en Nederland. 'De Bachelor' gaat namelijk op bezoek bij de dames thuis.

Er zijn Fabrizio Tzinaridis wat uitspraken ter ore gekomen die Margaux geuit zou hebben. Fabrizio wil in 'De Bachelor' te weten komen wat ervan aan is en confronteert Margaux met wat hij te horen kreeg.

"Ik spreek over uitspraken die mij opnieuw in het hokje van player duwen en om eerlijk te zijn kwetst me dat eigenlijk wel om dat van jou te moeten horen", richt Fabrizio zich tot Margaux. "Er zou gezegd zijn dat diegene die het eerst haar benen opendoet op de romantic dates waarschijnlijk in de finale zal staan."

Margaux geeft toe dat zoiets inderdaad gezegd is. "Maar dat is door meerdere personen gezegd geweest. En op die manier is dat ook niet gezegd, want ik gebruik dat taalgebruik niet", benadrukt ze. Ze geeft wel toe zich "verraden" voelt door haar "vriendinnetjes in de villa".

"Op dit moment heb ik zelfs geen goesting om het te doen, ik heb geen zin om me te verantwoorden voor dingen die nog niet gebeurd zijn en als daar nu insinuaties over worden gemaakt...", klinkt het erg teleurgesteld bij Fabrizio.

Geeft Fabrizio Margaux nog een kans of gaat ze zonder roos naar huis? We komen het woensdag 13 april te weten in 'De Bachelor', om 20.40 uur op Play4 en GoPlay.