Fans van 'De Verhulstjes' willen allemaal hetzelfde kwijt aan Ellen na kritiek van Gert

door: COS
Ellen en Gert in 'De Verhulstjes'
Afbeelding bron: Play4

Bij Play4 was er zondag de derde aflevering van 'De Verhulstjes'. Gert Verhulst en co zijn al toe aan het vijfde seizoen van de reeks.

In de eerste aflevering had Ellen Callebout wat op te biechten aan Gert Verhulst. Ellen had 50 exemplaren van 'Les Chiens de Saint-Tropez' besteld. Ellen was natuurlijk apetrots dat ze met Leo en Marcel, die vorig jaar overleed, in het boek stonden.

Een van de 50 exemplaren gaf Ellen zondag aan huishoudhulp Martine. Een beslissing die Gert en Viktor Verhulst niet echt begrepen. "Dat is toch raar dat je dat cadeau geeft aan iemand, een boek waar je zelf opstaat", zegt Gert. "Dat is raar", beaamt Viktor.

"Ik durf er niks van te zeggen, want ze is zo fier als iets", zegt Gert nog. "Eindelijk iemand die blij was met het boek", zegt Gert nog. "Maar iedereen is blij met dat boek", zegt Ellen, die benadrukt dat ze niet meer zoveel exemplaren heeft.

Op sociale media nemen kijkers het op voor Ellen. "Ik zou het boek ook heel leuk vinden", klinkt het. "Wie is daar niet blij mee? Je vrouwtje weet wat ze doet, geweldig", lezen we nog. "Bij mij is het boek altijd welkom", laat nog een fan weten.

"Ik zou dat boek ook wel willen, hoor", lezen we nog. "Wil ook wel zo'n boek. Prachtig toch?" Ellen zal de fans van het boek wel moeten teleurstellen. Bij 'Achter De Schermen' vertelden Gert en Marie dat de vijftig boeken allemaal de deur uit zijn.