Fans van ‘James De Musical’ zwaar teleurgesteld: “Heel jammer!”

door: WVDS
James De Musical
Afbeelding bron: Play4

Het werd eerder al aangekondigd: ‘James De Musical’ keert terug met een derde seizoen. James Cooke mocht dinsdag alle namen bekendmaken en daar zaten toch wel enkele verrassingen tussen.

“De eerste naam was al bekend gemaakt: Metejoor. Nu weten we welke bekende gezichten er nog op een eigen musical getrakteerd worden. Dat zijn Tom Waes, Regi, Marc Coucke, Maaike Cafmeyer en de volledige cast van ‘FC De Kampioenen’. Vooral die laatste is een bijzondere.” 

“Het programma is natuurlijk heel populair, dus we zien veel enthousiasme. ‘Zal weer de max zijn’, klinkt het. ‘Laat maar komen, altijd een topprogramma’, lezen we nog. En: ‘Iets om naar uit te kijken.’ Anderzijds is er ook de gebruikelijke kritiek. Je kan natuurlijk niet fan zijn van iedereen.”

Toch klonk er ook teleurstelling bij de fans van ‘James De Musical'. “Om 14 uur gingen de tickets in verkoop en twintig minuten later waren ze allemaal al uitverkocht.” Iets wat op veel teleurstelling kon rekenen. “Jammer dat de werkende mens geen tijd had om tegen 14 uur online te zijn. Zal het maar op tv zien”, klinkt het ontgoocheld.

“Had zo uitgekeken naar ‘FC De Kampioenen’, heel jammer dat het zo snel uitverkocht was”, lezen we nog. “Veel mensen kwamen in een wachtrij te staan, maar grepen uiteindelijk toch naast tickets”, merkt onze showbizzwatcher op.

Verder hebben we het met onze specialist nog over de liveshow in de Lotto Arena en een opmerkelijk verschil met voorgaande seizoenen.