Gemoederen lopen hoog op bij 'Big Brother'-kijkers na nieuwe nominaties: "Moet erin blijven"

door: STG
Michelangelo - Big Brother 2023
Afbeelding bron: GoPlay

De week loopt weer ten einde. Zaterdag moeten we dus weer afscheid nemen van een bewoner in 'Big Brother'.

Gisteren brak er een bijzonder spannend moment aan in het 'Big Brother'-huis. Het kwam tot een heftig gesprek tussen Charlotte, Chiara en Jolien. Naast Jason mogen nu ook Danny en Michelangelo een nominatie achter hun naam schrijven.

Het is al de derde nominatie voor Danny. "Ik voel me fucking hard genaaid", klinkt het. "Ik zie geen enkele reden waarom ik genomineerd moet zijn." "Dit is voor de groep ook een klap. Ik snap hier helemaal niks van", zegt Chayron.

Ook op sociale media zijn de kijkers niet te spreken over de uitslag. "Stem toch da Danny erin moet blijven, doet heel veel in het huis. Rob, chiara, Jolien en de meeste staan op en patat direct in de zetel liggen en hangen, sommigen denken echt dat ze op hotel zijn."

"Snap niet dat die rob er niet op staat", en "Ik vind het erg jammer voor Jason en Danny. Danny is een goede speler helpt iedereen. Zoals ik zei er voelen zich enkelen bedreigt. En Jason hij is open en eerlijk. En niet geliefd door een aantal mensen. Dus deze 2 erin houden om de ander harde les te geven. Dus verdelen die stemmen onder Danny en Jason", besluit een kijker.