Gert Verhulst binnenkort grootvader? Viktor Verhulst spreekt zich uit over kinderwens

door: COS
Viktor Verhulst en Sarah Puttemans
Afbeelding bron: instagram @sarahputtemans

Op Play4 is er sinds enkele weken het nieuwe showbizz- en lifestylemagazine 'Play Café'. Viktor Verhulst, Celine Van Ouytsel, Tatyana Beloy, Evi Hanssen en Matthias Vandenbulcke presenteren afwisselend in duo's.

Dinsdag was het de beurt aan Viktor Verhulst en Tatyana Beloy om een duo te vormen. In de social top 3 toonden ze de schattige beelden die Ruth Beeckmans en Matteo Simoni's vriendin Loredana Falone van hun dochtertjes deelden op Instagram.

"Ik zag je een beetje lachen. Jij hebt ook een zoontje van die leeftijd ongeveer. Zit die ook in de pipi-kaka-fase?", vroeg Viktor aan Tatyana. "Die gaat nu zo al alleen naar de wc en zo", liet Tatyana weten. "Zeg, en jij. Wil jij geen kleine baby?", vroeg Tatyana aan haar co-presentator.

Viktor moet daar helemaal niet lang over nadenken. "Ja, ik zou ooit wel kindjes willen, natuurlijk", liet hij weten. "Dan mag je al eens oefenen en op mijn zoontje Wolfgang komen babysitten", stelde Tatyana alvast voor. "Oei, oei, als dat maar goedkomt", aldus Viktor.