Gert Verhulst en James Cooke blikken terug op hun knotsgekke vriendschap: "Gewoonweg gênant"

door: BCM
James Cooke en Gert Verhulst in 'De Cooke & Verhulst Show'
Afbeelding bron: Play4

Deze week komt de talkshow van Gert Verhulst en James Cooke ten einde. Vijf jaar na de eerste aflevering van 'Gert Late Night' wordt donderdag 26 mei de laatste aflevering van 'De Cooke & Verhulst Show' uitgezonden.

Voor dit succesverhaal startte, waren Gert Verhulst en James Cooke nog gewoon baas en werknemer van Studio 100. Ze bouwden een goede vriendschap op en nu zijn nu al meer dan vijf jaar niet van elkaars zijde weg te slaan.

In al die tijd hebben Gert en James samen leuke herinneringen opgebouwd. Er zijn veel hilarische verhalen te vertellen. Maandag passeerde er zo'n gekke anekdote in 'De Cooke & Verhulst Show'. 

James zei vol schaamte: "Wij mogen even niet meer binnen in Oostende. We waren dronken en toen zagen we podium staan. We zijn er zelf op geklommen en hebben gevraagd of we ons liedje daar mochten zingen. Gewoonweg gênant."

"We hebben dat zelf moeten vragen. En de dag nadien lazen we in de krant: 'Heel leuk, want op het einde was er ook nog een verrassingsact van Gert en James.' Voor ons was het ook een verrassing, want we wisten niet meer dat we daar hadden gestaan", sluit James Cooke het verhaal af.