"Gert Verhulst en James Cooke doen misplaatste uitspraken over K3: Op randje van belachelijk maken"

door: BCM
Afbeelding bron: Play4

Woensdag 25 mei waren Hanne Verbrugge, Marthe De Pillecyn en Julia Boschman te gast bij 'De Cooke & Verhulst Show'. De meisjes van K3 kwamen een update geven over hoe het gaat met hen.

Maar dat liep niet zoals gepland. Showbizzwatcher Chloë van Showbizz24 bekeek de uitzending en trok haar conclusies. "Ik vond het een heel ongemakkelijk interview", zegt ze.

James Cooke lachte Julia Boschman een paar keer uit met haar Nederlandse uitspraak. Gert maakte zelfs een opmerking dat ze Amy Courtens zouden kunnen bellen. Er werd ook een opmerking gemaakt over hoe K3 plots zo ‘sexy’ is. Erg misplaatste uitspraken, zeker als 'baas' van de meisjes."

James en Gert waren ook (te) nieuwsgierig naar details over het geheim huwelijk dat Marthe De Pillecyn net achter de rug heeft. "Dat maakte de hele situatie nog ongemakkelijker", vertelt de showbizzwatcher aan Redactie24.

“Het was af en toe wel grappig, maar het was ook op het randje van K3 belachelijk maken. Gert en James hebben geluk dat het hun laatste week en dat Gert de 'baas' is van de meisjes, anders zouden ze hier niet mee wegkomen", sluit showbizzwatcher Chloë af.