Gert Verhulst ergert er zich blauw aan bij zoon Viktor: "Wat heb jij gedaan?"

door: STG
Gert Verhulst
Afbeelding bron: Photonews

De avonturen van Gert Verhulst en zijn gezin zijn al vier seizoen te volgen op Play4. 'De Verhulstjes' zijn binnenkort terug van weggeweest. In afwachting heeft Play4 beelden gedeeld van het nieuwe seizoen.

Het vijfde seizoen van 'De Verhulstjes' zit eraan te komen. Binnenkort gooit de familie het over een totaal andere boeg.

We krijgen 'De Verhulstjes' niet alleen in Frankrijk te zien, maar gaan ze ook aan boord van een luxueus cruiseschip MSC Euribia. Het schip baadt in luxe met aan boord onder meer vijf zwembaden, een waterpark, een 4D-cinema, een theater, tien restaurants, een buitenbioscoop, een Italiaans ijssalon en 21 verschillende bars.

Intussen is er ook meer duidelijkheid over het resultaat op televisie. Vanochtend heeft Play4 nieuwe beelden gedeeld. Daarop is te zien hoe Gert en zoon Viktor zich wagen aan een partijtje vissen. Al loopt dat niet helemaal zoals gepland. 

"Mijn ding zit in de knoop", klinkt het bij Viktor. "Wat heb jij gedaan?", vraagt Gert zich af wanneer de vislijn van Viktor in de knoop zit nadat zijn lijn tegen een rotswand is gebotst." "Dat is hier gedaan hé, Vikske. Hoe kan dat nu?", klinkt het verontwaardigd bij Gert. Een uitzenddatum voor het nieuwe seizoen is nog niet bekend.