Gert Verhulst ergert zich dood tijdens de feestdagen: "Stop ermee"

door: LHX
Gert Verhulst
Afbeelding bron: GoPlay

Gert Verhulst schrikt er nooit van terug om zijn eerlijke mening te geven. Dat bewijst hij nog maar eens wanneer hij te gast is op Radio2.

Er moet Gert Verhulst wat van het hart. Tegen presentator Peter Van de Veire vertelt hij dat er iets is waar hij zich tijdens de kerstperiode enorm aan ergert. 

"Stop met berichten te sturen via sms of WhatsApp", klaagt hij. "Dat is niks waard. Je krijgt honderden berichten met Nieuwjaar. Die zijn heel onpersoonlijk, want mensen doen zelfs niet de moeite om iets persoonlijks te schrijven."

Vaak typen mensen een bericht, dat ze dan vervolgens naar heel hun contactenlijst sturen. "En dan denk je: moet ik daar nu iets op terugsturen of niet?", aldus Gert. Hijzelf weet een veel beter alternatief: een ouderwetse kerstkaart. 

Peter merkt op dat er volgens hem wel steeds minder mensen zijn die dergelijke berichten sturen. "Ja, awel, dat moeten er nul worden", zegt Gert resoluut. "Stop ermee, stop ermee. Áls je het doet, moet het persoonlijk zijn."

De Radio2-luisteraars geven Gert helemaal gelijk. "Volledig mee eens!", reageren ze. "Er gaat niks boven een kaartje schrijven én ontvangen in je bus."