Gert Verhulst geeft zijn ongezouten mening over schoondochter Sarah Puttemans

door: COS
Viktor Verhulst en Sarah Puttemans
Afbeelding bron: instagram @sarahputtemans

Gert Verhulst is weer elke maandag tot donderdag te zien in een nieuw seizoen van zijn talkshow. Die gaat sinds deze week als 'De Tafel van Gert' door het leven.

Binnenkort zijn Gert Verhulst en zijn gezin ook weer te zien in 'De Verhulstjes'. Ook in het vijfde seizoen zal Gerts schoondochter Sarah Puttemans niet te zien zijn. Dat Sarah niet te zien is in het programma is een keuze van Viktor en Sarah.

"Ze is welkom in de reeks, maar zolang ze het zelf niet zien zitten, om welke reden dan ook, respecteren we dat", zegt Gert aan Het Laatste Nieuws. "Het is een lief meisje en we komen goed overeen. Ook met haar ouders trouwens, waar we weleens over de vloer komen."

Sarah komt wel steeds vaker in the picture. Eerst uitsluitend via haar kanalen op Instagram en YouTube, nu ook op televisie. Sarah is momenteel een bondgenoot in 'De Verraders' en was ook te zien in 'Celebrity Masterchef'.

Advies voor haar tv-carrière vraagt ze niet aan Gert. "Ik neem aan dat ze dat met Viktor bespreekt. Die twee zijn oud en wijs genoeg. Ik hoor dat het goed gegaan is in 'De Verraders' en in 'Celebrity Masterchef' zorgde ze voor herkenbaarheid voor de kijkers, want niet iedereen is een echte chef-kok."