Gert Verhulst haalt bijzonder scherp uit naar zijn zoon Viktor Verhulst

door: COS
Viktor Verhulst en Gert Verhulst in 'De Verhulstjes'
Afbeelding bron: GoPlay

Sinds afgelopen weekend kunnen we op zondag weer terecht voor de knotsgekke avonturen van de familie Verhulst. 'De Verhulstjes' is terug met een vierde seizoen.

In de eerste aflevering volgden we Marie Verhulst en Viktor Verhulst richting Saint-Tropez waar Gert Verhulst en Ellen Callebout al enkele weken vertoefden. Er was alvast veel te doen rond de speedo van Gert en de drang naar actie van Viktor.

"Viktor verveelt zichzelf heel snel", zegt Gert. "Hij moet continu geëntertaind worden", weet ook Ellen. "Soms is dat vermoeiend", zegt Gert. "Eigenlijk is hij daar op dat gebied niet uitgegroeid", merkt Ellen op. Waarop Gert: "Eigenlijk moet je zeggen: 'Breng een vriendje mee, zodat je kunt spelen."

Viktor is ervan overtuigd dat als er een enquête zou worden afgenomen over met wie van de Verhulstjes mensen op vakantie zouden gaan, dat hij als winnaar uit de bus zou komen. "Waarom doe je dat dan eens niet, met de mensen op reis gaan in plaats van met ons? Het zou voor iedereen een bevrijding zijn", besluit Gert.