Gert Verhulst krijgt steeds dezelfde reactie van kijkers en kondigt geweldig nieuws aan

door: STG
Gert Verhulst in 'De Tafel van Gert'
Afbeelding bron: GoPlay

Wie regelmatig naar 'De Tafel Van Gert' kijkt op Play4 is het allicht al opgevallen: er is de laatste tijd hard gesleuteld aan het programma. Op sociale media krijgt Gert dan ook vaak dezelfde opmerkingen.

Gert Verhulst is nog even elke weekdag te zien op Play4. Met 'De Tafel Van Gert' brengt hij elke dag de actualiteit tot in je woonkamer. Daarvoor krijgt hij niet alleen de hulp van verrassende gasten, maar ook de zogenaamde tafelspringers zijn van de partij.

Gasten krijgen elke dag ook stellingen voorgeschoteld die ze moeten beantwoorden met ja of nee. De rubriek kan wel eens op negatieve kritiek rekenen, omdat niet elke stelling zo zwart of wit is. Op Instagram is niet iedereen het ermee eens dat Gert de vragen niet mee beantwoordt.

En dus draait Gert Verhulst voor één keer de rollen graag om. "Ik krijg vaak de reactie van mensen: 'voor jou is het gemakkelijk, jij moet niet antwoorden"', begint de presentator zijn verhaal in de video. De kijkers kregen nu de kans om vragen voor Gert in te sturen. "Ik stel liever vragen dan dat ik ze moet beantwoorden", klinkt het nog.

Wanneer een kijker zich afvraagt of er nog een gast is die Gert echt graag aan tafel zou willen, is het antwoord duidelijk. "Koning Filip. Ik heb hem een paar keer ontmoet en het is een heel grappige en lieve man. Dat zou fantastische televisie zijn", besluit hij.