Gert Verhulst moet pijnlijke kritiek slikken: "Minstens zo erg als wat hier staat"

door: COS
Gert Verhulst
Afbeelding bron: Photonews

Wie op televisie komt, krijgt het tegenwoordig zwaar te verduren op sociale media. Gert Verhulst kan er na meer dan dertig jaar op televisie zeker over meepraten.

Voor 'Helden van het Internet' kreeg Gert Verhulst enkele haatcomments voor te lezen. Gert laat de kritiek duidelijk niet aan zijn hart komen en neemt de haatreacties met een dikke korrel zout.

Zo zegt iemand tegen de klink van Gerts Porsche te hebben geplast. "Dat is gewoon een eikel eerste klasse, ongeacht zijn geaardheid, ras, gender en leeftijd", kreeg Gert te lezen. "Ik heb geen Porsche, dus er zal tegen iemand anders zijn deur gepist zijn, vrees ik", bedenkt hij zich.

"Gert Verhulst is geen journalist maar een clown die denkt iets van politiek af te weten. Is een zoveelste BV die ingehuurd wordt om het linkse en woke gedachtengoed te promoten", leest hij nog. "Ah, ik ben ineens woke geworden. Da's nieuw."

"Als die Verhulstjes echt zo zijn, dan begrijp ik toch niet goed hoe die zo rijk kunnen worden. Dus mijn besluit... je moet niet lang studeren om het te maken in het leven", stelt iemand vast. "Honderd procent gelijk", vindt Gert.

"Kijk, het is heel vaak wat mensen denken. Ik betrap mezelf er ook op als ik tv zit te kijken, dat ik ook bepaalde dingen denk over bepaalde mensen. En die zijn minstens zo erg als wat hier staat. Alleen tweet ik ze niet. Dat is dan het verschil", aldus Gert Verhulst.