Gert Verhulst niet mals voor zoon Viktor Verhulst: "Hij begon spontaan te lachen"

door: COS
Viktor en Gert Verhulst in 'De Verhulstjes'
Afbeelding bron: Play4

Viktor Verhulst gaat een enorme uitdaging aan. Hij kruipt weer achter de schoolbanken voor een opleiding tot helikopterpiloot.

Viktor Verhulst speelde al een tijdje met het idee om een opleiding tot helikopterpiloot te starten. Nu is het zover. Vier maanden lang zal Viktor drie dagen per week les volgen. Zo'n 45 tot 60 uur zal hij in de lucht doorbrengen voor hij zijn diploma zal krijgen.

"Ik heb gevoeld dat wanneer ik in zo’n toestel zit, ik mezelf volledig loskoppel van alles en iedereen", vertelt Viktor aan Het Laatste Nieuws. "Het is een voorrecht en niet iedereen kan dat, dat besef ik. Des te meer ben ik dankbaar dat het mij zo'n ontspannen gevoel geeft, dé ultieme vorm van vrijheid."

De reacties van het thuisfront zijn positief. "Toen ik thuiskwam in mijn blauwe pilotentrui met strepen op - ik heb er nog maar één als student - kreeg ik direct een goedkeurende blik. Sarah vindt het sexy", zegt Viktor. "Haar reactie was toch iets anders dan die van ons vader."

"Hij begon spontaan te lachen. 't Is een grappig zicht ook, maar hij steunt me volledig hoor. Binnenkort mag hij meevliegen, als hij dúrft. Ik denk dat mijn vriendin als eerste gaat instappen, zij is daar niet zo angstig in en vertrouwt me", aldus Viktor Verhulst.