Gert Verhulst plots bedolven onder de kritiek: “Wordt moeilijk”

door: PMN
Gert Verhulst in 'De Tafel van Gert'
Afbeelding bron: Play4

Gert Verhulst zien we vanavond weer in een nieuwe aflevering van ‘De Tafel van Gert’. De presentator krijgt plots kritiek te slikken.

‘De Tafel van Gert’ viert vandaag zijn 200ste aflevering. Gert wist zelfs nog niet dat het de 200ste aflevering is. Het is iets waar hij niet mee bezig is.

De presentator krijgt plots kritiek van Evi Hanssen. Zo zouden er maar weinig vrouwen worden uitgenodigd in het programma. ‘De Tafel van Gert’ zou ook een mannenshow zijn en Gert zou bij momenten heel cynisch zijn.

Vrouwen aan tafel

“In alles wat ik doe zit ironie, relativering noem ik dat. Sommigen kunnen het appreciëren, anderen niet. Maar ik ben ondertussen 56, het wordt moeilijk om daar nog verandering in te brengen”, reageert Gert bij Het Laatste Nieuws op de kritiek.

“Wat het mannenclubje betreft. We doen echt ons best om zo veel mogelijk vrouwen uit te nodigen, we houden zelfs statistieken van de gasten bij. Als ik me niet vergis, denk ik dat we net meer vrouwen aan tafel hebben. Die nodigen we uit voor hun expertise, niet omdat het vrouwen zijn.”