Glenn geeft heel eerlijk antwoord: “Of ik Tyron en Ashley kwalijk neem dat ze geld uit groepspot genomen hebben?”

door: PMN
Big Brother
Afbeelding bron: Play4

Sinds zaterdagavond kennen we de winnaar van ‘Big Brother’. Dat is Glenn geworden. Hij komt in het rijtje te staan met Jill, Salar en Bart, de drie vorige winnaars.

Glenn gaat naar huis met een gewonnen bedrag van 56.266 euro. Door Tyron en Ashley ging er zo’n 35.000 euro uit de groepspot. “Maar ik ben daar niet boos om”, zegt Glenn in Het Laatste Nieuws. “Ik heb meegedaan voor het avontuur, niet voor het geld.”

De winnaar van ‘Big Brother’ beseft wel dat het gewonnen bedrag voor hem een stuk hoger had kunnen liggen. “Maar het is een spel”, gaat Glenn verder. “Dat moet je altijd voorop stellen. Als Ashley drukt voor een vrijstelling van twintigduizend euro, of Tyron ervoor kiest om met vijftienduizend euro op zak ‘Big Brother’ te verlaten... dan is dat hun goed recht.”

Glenn denkt dat hij gewonnen heeft door altijd zichzelf te blijven

Glenn zegt dat hij het in die finale moest opnemen tegen twee heel sterke tegenstanders. “Alice was al vier keer uitgeroepen tot favoriete bewoner, en Randy was nog steeds in het huis ondanks dat hij al vier keer genomineerd was. Dan weet je dat je de overwinning niet zomaar op zak heb.”

Glenn denkt ook te weten wat hem uiteindelijk de overwinning opleverde. “Ik denk dat dit mijn houding geweest is. Ik ben steeds mijzelf gebleven en de andere deelnemers konden altijd bij mij terecht. Ik denk dat dit bij de kijkers de doorslag gegeven heeft.”