Grace, Nouchine en Nawel moeten wat opbiechten aan jongens in 'Big Brother': "Mijn hart is echt gebroken"

door: COS
Tobias, Nawel, Nouchine en Grace in 'Big Brother'
Afbeelding bron: GoPlay

Het is vandaag Internationale Vrouwendag. Die dag werd in het 'Big Brother'-huis eerder deze week al gevierd. De vrouwen moesten een koffer inpakken en zouden het huis verlaten.

Nawel, Nouchine en Grace werden naar het datacenter gebracht. Daar stond hen een 'Ladies Night' te wachten. Ze werden onder meer getrakteerd op sushi. Met de jongens wilden de meisjes natuurlijk een grap uithalen. Aan de jongens vertelden ze een erg uitvergroot verhaal over hun nachtje weg.

Ze vertelden dat ze met een limo werden opgehaald, naar een restaurant werden gebracht, dat ze muziek hadden gekregen en de film 'The Notebook' hadden mogen zien. Dinsdagochtend vertellen Nouchine, Nawel en Grace dat het een prank was.

"Weet je hoe kut ik heb geslapen gisteren. Ik heb de hele dag lopen discussiëren met Big Brother", zegt Salar vol ongeloof. De jongens vonden het namelijk niet eerlijk dat zij niets hadden gekregen. "Mijn hart is echt gebroken", grapt Kristof. "Dit is zo ziek. Wel een heel goede prank", besluit Tobias.

Mis niets van Big Brother 2022 dankzij onze Facebookpagina