Grace wil wat kwijt over de 'Big Brother'-overwinning van Salar: "Hou daarmee op"

door: COS
Salar en Grace in de 'Big Brother'-finale
Afbeelding bron: GoPlay

Zaterdag viel het doek over het tweede seizoen van 'Big Brother'. In de finale konden Kristof en Grace niet opboksen tegen Salar. Hij ging met zo'n 70.000 euro naar huis.

Bijna niemand had bij Salars intrede verwacht dat hij aan het einde van de rit met de overwinning naar huis zou gaan. Maar de Nederlander met Iraanse roots groeide doorheen zijn avontuur uit tot één van de topfavorieten.

Op sociale media kreeg Grace veel vragen over wat zij van Salars overwinning vindt. "Mensen vonden het onterecht of juist niet, anderen mensen vonden dat ik het meer nodig had. Weet je, voor mij is dat allemaal onzin. Ik heb mijn spel gedaan, Salar heeft zijn spel gedaan. Het is hem van harte gegund", benadrukt ze.

Salar heeft het spel volgens Grace erg goed gespeeld. "Hij heeft een heel mooie progressie gemaakt in het spel. Om die reden gun ik het hem. Hij heeft het gewoon goed gedaan. Dus hou op met: 'Jij verdient het meer.'", klinkt het scherp bij Grace.

"Tuurlijk wou ik graag winnen, maar het is van harte. Salar weet dat. Ik heb hem in de limo en in het huis ook gezegd dat het hem van harte gegund is. Ik heb die laatste weken echt wel gezien hoe hij gegroeid is."

Download nu de gratis app van Redactie24 voor het laatste showbizznieuws