Hanne uit 'Big Brother' toont zich enorm kwetsbaar met dochtertje: "Lang getwijfeld of ik dit stukje zou delen"

door: COS
Hanne en Grace in 'Big Brother'
Afbeelding bron: GoPlay

Zaterdag moest Hanne in 'Big Brother' de duimen leggen voor 'koningin van de nominaties' Nawel. Buiten het huis wachtte Hanne een prachtige hereniging.

Op Instagram Stories deelde Hanne de pakkende hereniging met dochtertje Yana al. Dat doet ze nu ook op Instagram. "Ik heb lang getwijfeld of ik dit stukje zou delen. Het is een van mijn meest kwetsbare, pijnlijke momenten van mijn leven geweest", schrijft Hanne bij een filmpje waarbij ze Yana huilend in de armen neemt.

"Dit gevoel vergeet ik nooit meer, ik zal altijd elk moment koesteren en benutten dat ik met haar samen mag zijn. En dat kon zeker ook zonder 'Big Brother'. Maar ik weet als geen ander hoe fijn het voor haar ook kan zijn om ooit naar mij te kijken op een manier dat bijna niet kan in de normale wereld."

Hannes verantwoordelijkheid als mama nam steeds de bovenhand. Ze was 'Hanne' een beetje kwijtgeraakt en wou ook dat Yana zou zien wie 'Hanne' is en welke trekjes ze van haar mama heeft. Dat is volgens Hanne goed gelukt nu ze ziet hoe Yana genoten heeft van haar beelden.

"Mijn kind is me alles waard en net daarom vocht ik elke dag om vol te houden. Zodat ze ooit misschien wel de beelden heeft waar ik ook naar verlang maar helaas nooit meer krijg...", aldus Hanne na haar 'Big Brother'-avontuur.