Hanne uit 'Big Brother' wil misverstand rechtzetten over haar deelname: "Allemaal niet uitgezonden"

door: LHX
Big Brother - Hanne
Afbeelding bron: GoPlay

Enkele weken geleden moesten de 'Big Brother'-kandidaten een emotioneel waardevol object uitkiezen om te veilen voor het goede doel. Hanne koos voor een sok, wat haar niet zo vrijgevig deed lijken. Er zat echter meer achter.

Een waardevol voorwerp kiezen was niet eenvoudig voor Hanne. "Dat hadden ze allemaal van mij afgenomen, ik had niets waardevols meer in mijn koffer", zegt Hanne in 'No Biggie'.

Daarom koos ze voor een voorwerp met een bijzonder verhaal. Vroeger had Hanne een regenjasje waarvan ze altijd vrolijk werd als het regende, vertelt ze. Het jasje heeft ze allang niet meer, maar op een dag vond ze sokken in dezelfde kleuren.

"Ik had hetzelfde gevoel daarbij", zegt ze. "Dus elke keer als ik droevig was in het huis deed ik die sokjes aan en werd ik daar happy van."

Ze koos er daarom voor om één sok te veilen. "Dan heb ik één sok en iemand anders de andere. Als die zich slecht voelt, weet die dat ik er ook ben en dat die nooit alleen is."

Bovendien zou ze de sok persoonlijk komen signeren én deed ze er ook nog een tekening van haar dochter Yana bij. "Dat is allemaal niet uitgezonden", klaagt ze. In plaats daarvan dacht de kijker dat ze gewoon een willekeurige sok veilde...