Hartverscheurend wat Dagmar en haar zoontje Lowie meemaken: James snelt met Extreme Makeover Vlaanderen te hulp

door: WVDS
Extreme Makeover Vlaanderen
Afbeelding bron: Play4

Extreme Makeover Vlaanderen is vooral een feelgood programma met het hart op de juiste plaats. In de tweede aflevering van dit seizoen strijkt de Extreme Makeover-bus neer in Merchtem. 

Joren en Dagmar waren een fijn en gelukkig koppel. Beiden levensgenieters, altijd onder vrienden, altijd in voor een leuke drink of feestje. Samen hebben ze ook een zoontje Lowie. 

Tot het noodlot ongenadig hard toeslaat. Amper vier dagen nadat Joren wat ziekjes van zijn werk was thuis gekomen, wordt een heel acute vorm van leukemie hem fataal. ?Op drie dagen van zijn dertigste verjaardag…

Het verhaal van Dagmar en haar zoontje Lowie is hartverscheurend. Na het onverwachts overlijden van Joren blijft Dagmar met haar zoontje Lowie achter in hun onafgewerkt huis. 

Daar moet iets aan gedaan worden, zo besluit onder meer Brent, de broer van Joren. Hij heeft bewondering voor hoe sterk Dagmar in het leven staat na het verlies van Joren.

En dat verdient een duwtje in de rug. Gelukkig snelt James Cooke met zijn programma Extreme Makeover Vlaanderen te hulp met heel zijn team. Zeker de moeite om te kijken!

Extreme Makeover - Play4 om 21.00u

 

Tags