Heel pijnlijk voor Ellen Callebout: "Echt vreselijk"

door: LHX
Ellen Callebout
Afbeelding bron: Play4

De fans van de familie Verhulst kunnen vanavond hun hart weer ophalen. Er staat immerst een kerstpecial van 'De Verhulstjes' gepland.

'De Verhulstjes' zorgen op kerstdag voor extra veel gezelligheid. Om 21 uur wordt op Play4 een speciale kerstaflevering uitgezonden.

Daarin is te zien hoe de familie zich waagt aan het maken van hun kerstsingle 'Wil je mijn kerstcadeautje zijn?'. De videoclip ervan is nu al exclusief op GoPlay te bekijken.

Met de hele familie een single uitbrengen is geen sinecure, zo blijkt. Voor Viktor en Gert Verhulst zijn de danspasjes niet zo simpel.

(Lees verder onder de post.)

"Als ik onze vader zie dansen, dan ga ik er echt aan", vertelt Viktor in een preview. "Eigenlijk danst hij even slecht als ik, maar hij denkt wel dat het goed is."

"Hij gelooft meer in zichzelf. Hij geniet er wel van op de een of andere manier, maar hij beweegt ook heel houterig."

Ellen Callebout heeft dan weer problemen op zangtechnisch vlak. Wanneer ze een hoge toon probeert te halen, zit ze er helemaal naast, tot grote hilariteit van de rest van het gezin. Vooral Marie kan haar lachen niet inhouden.

"Ik zag door dat venster de rest lachen", vertelt Ellen. Op een gegeven moment is het zo erg dat ze haar pogingen even moet staken. "Voor mij was het even gedaan. Dat ging niet meer. Dat was echt vreselijk."