Het gaat compleet mis voor James Cooke en zijn man Dorian Liveyns

door: PMN
James Cooke en Dorian Liveyns
Afbeelding bron: Instagram @jamescooke1984

Het is afgelopen nacht helemaal misgelopen voor James Cooke en zijn man Dorian Liveyns. De televisiemaker kreeg te maken met pech en is zelfs niet thuisgeraakt.

Dorian Liveyns deelde op zijn Instagram Stories een filmpje waarin hij James Cooke afhaalt op de luchthaven van Schiphol. Samen zetten ze dan koers huiswaarts. Ze zijn daar alleen die avond niet geraakt nadat de vlucht ook al twee uur vertraging had.

Dorian en James wilden graag naar huis vertrekken, maar toen kregen ze autopech. Ze hebben de nacht moeten doorbrengen in de auto. Niet het scenario dat ze in gedachten hadden.

James en Dorian hebben meer dan vijf uur lang moeten wachten op een takeldienst. “Ons geluk is geweest dat de motor nog werkte”, legt de presentator uit bij Radio 2. “Daardoor konden we wel de verwarming nog aanzetten.”

“We waren in panne gevallen vlakbij een tankstation. Daar ben ik dan een paar stroopwafels gaan halen.”

Op hotel gaan slapen was ook geen optie voor James en Dorian. “Je denkt altijd dat de takeldienst er elk moment kan zijn”, bedenkt James zich. “Aan dat tankstation was ook een hotel maar je durft niet omdat ze elk moment kunnen bellen.”

“Het is ook wel zo dat die mensen van de takeldienst uit België moesten komen. Aan deze situatie kon niemand iets doen, maar gezellig is toch iets anders.”