Het gaat volledig mis voor James Cooke en echtgenoot Dorian Liveyns op huwelijksreis

door: COS
James Cooke en Dorian Liveyns
Afbeelding bron: Instagram @jamescooke1984

James Cooke en Dorian Liveyns stapten in de zomer van 2021 in het huwelijksbootje. Voor een huwelijksreis hadden ze met hun drukke agenda's die zomer geen tijd.

In oktober hadden James Cooke en Dorian Liveyns eindelijk een gaatje gevonden om op vakantie te gaan. "Laat het ons onze huwelijksreis noemen", klonk het bij James op Instagram. Het koppel was samen naar Zanzibar vertrokken.

Dat blijkt niet de meest doordachte keuze te zijn geweest. "Ik ben daar twee dagen, lekker romantisch aan het zwembad met Dorian. En ineens krijg ik een bericht: homokoppels worden daar levenslang opgesloten", vertelt James woensdag in 'De Allerslimste Mens ter Wereld'.

Sindsdien deden ze zich voor als collega's, in de IT-sector. "We zijn dat echt beginnen spelen een hele week, met onze laptop aan het zwembad. Wij hebben onze ringen uitgedaan. Ik heb mezelf op mijn gsm-achtergrond gezet, bij mijne vent staat de hond."

"Wij waren constant in de stress. Het erge is: na vier dagen valt in dat resort de wifi uit en die bellen naar mij om te komen repareren. Ik kan met moeite een mail sturen", aldus James Cooke.