Het komt tot een breuk tussen Viktor Verhulst en Kobe Ilsen

door: LHX
Viktor Verhulst en Kobe Ilsen
Afbeelding bron: Photonews

Tot voor kort vormden Viktor Verhulst en Kobe Ilsen samen het dj-duo Viktor & Kobe. Vijf jaar na hun eerste wapenfeit komt er een einde aan hun samenwerking.

Niet lang geleden vertelde Kobe Ilsen nog aan Het Laatste Nieuws hoe moeilijk het was om, naast zijn job bij de VRT en zijn zoontje Magnus, ook nog meer dan honderd dj-sets te draaien op een jaar. "Het is heftig", gaf hij toe.

Het is dan ook geen grote verrassing dat hij heeft besloten om zijn samenwerking met Viktor Verhulst stop te zetten. Die vindt dat uiteraard heel spijtig, al begrijpt hij goed genoeg dat Kobe wat gas wil terugnemen.

"Maar de goesting om door te gaan als dj is veel te groot, dus ga ik gewoon solo", laat hij weten aan Het Laatste Nieuws. En dat ga ik met heel veel enthousiasme doen."

Viktors eerste soloshow is in de Carré op 13 januari, en daar stopt het zeker niet. "We hebben de boekingen opengezet voor 2024 en meteen kwamen er heel wat binnen", vertelt hij.

Hij gaat Kobe erg missen en benadrukt dat de vriendschap tussen hen er nog steeds is. Van een haar in de boter is er volgens hem absoluut geen sprake. "Kobe gaat ongetwijfeld eens komen kijken naar een soloshow van mij", weet hij.

Viktor en Kobe kunnen terugblikken op een prachtig parcours samen. In de vijf jaar dat ze samen optraden, kregen ze een platencontract, brachten ze een eigen single uit én stonden ze op een groot podium op Tomorrowland.