Iedereen is hetzelfde opgevallen bij Viktor Verhulst na openhartig interview

door: COS
Afbeelding bron: Play4

Viktor Verhulst zien we elke zondag in 'De Verhulstjes'. De realityreeks vloeide voort uit de vlogs van Viktor tijdens de coronapandemie.

Viktor Verhulst was onlangs te gast in de podcast 'Open Kaart' van Robbert Rodenburg. Viktor vertelde er openhartig over zijn leven, zijn werk en zijn relatie met Sarah Puttemans. Kijkers hebben geen slecht woord over de zoon van Gert Verhulst te zeggen.

"Wat een mooi en normaal persoon is Viktor, ik vond hem altijd al heel sympathiek en hij heeft zo een lekkere droge humor", klinkt het. "Wat sympathiek en down to earth is Viktor", vindt nog iemand. "Viktor is zo'n leuke en sympathieke man", lezen we nog.

"Kunnen we het even hebben over hoe lief en mooi hij praat over zijn vriendin! Wat een leuke man is Viktor", wil nog iemand kwijt. "Wat een relaxte man is Viktor en wat lijkt hij op zijn vader, die zal wel super trots op hem zijn. Hij staat echt met beide benen op de grond, heel fijn om naar te luisteren."

"Super interessante aflevering. Viktor hebben we op een andere manier leren kennen. Heel puur, optimistisch, harde werker en grappig!", stelt nog iemand vast. "Wat een leuke man is Viktor! Heel nuchter en eerlijk! Ik kijk daarom ook graag naar hun serie!"